Gezond sceptisch is een deugd voor je portemonnee

De veranderende Euro-Dollar koers

De veranderende euro dollar koers. Ik vertelde over mijn verschillende ervaringen met winst maken. Ik was verbaasd toen ik mijn geleende geld terug ontving op mijn bankrekening. Dit was de te wijten aan de Euro-Dollar koers. Ik moet eerst terug naar het jaar 2002 toen ik een groepsreis naar Ecuador maakte.

Ik werd daar verliefd en na 3 maanden zijn we met toestemming van mijn aanstaande schoonmoeder getrouwd. Omdat mijn schoonmoeder niet meer kon lopen, regelde ik een rolstoel via een radioprogramma en nam het voor haar mee in het vliegtuig.

VIP-behandeling op de luchthaven.

Mijn schoonmoeder was een geweldige vrouw en vertelde gelukkig al haar ervaringen en toekomstige dromen. Dat is hoe ze een appartement wilde kopen.
Mijn bedrijf deed het erg goed en ik kon haar tijdelijk $ 20000 geven. Dat bedroeg 14.000 euro. Na 5 jaar kreeg ik de dollars terug en de waarde was 18.000 euro. Dankzij de veranderende euro dollar koers. Wil je ook profiteren van rendement ga dan naar de pagina Acties en Referrals.

Bericht auteur: teamcees

2 reacties op “De veranderende Euro-Dollar koers

  Jan

  (1 maart 2020 - 15:34)

  Wauw!Groot compliment Cees voor waar je mee bezig bent en hoe je dat doet!!!
  K word een beetje jaloers.
  Je broer Jan

   teamcees

   (1 maart 2020 - 16:23)

   Ja Jan dat zijn geweldige woorden. Ik kan niet ontkennen dat ik daar blij van wordt. Iedereen kan gelukkig groeien in zijn talenten. Dankjewel.

Het geven van reacties is niet mogelijk