Ebooks

Informatie over onderstaande Boeken (30% korting) én Bestelwijze.

Geef alsjeblieft je ‘Naam’ en ‘Emailadres’ op, om het E-book toe te sturen.
Na het invullen en verzenden ontvang je de betaalpagina in jouw Mailbox.
Zodra de betaling is ontvangen wordt het E-book zo snel mogelijk naar jouw Mailadres gestuurd.

Onderstaande titels zijn als E-book (PDF-formaat) via ‘Sepa’ of ‘Paypal’
te bestellen met 30% korting.

Gewone Mensen Investeren ‘Geloof in Jezelf, Vergroot je Bewustzijn’.
Is eigenlijk een getuigenis van de acties over verschillende periodes uit het leven van de schrijver. Het staat boordevol tips en praktijkvoorbeelden. Het toepassen van de beschreven methodieken kan onherroepelijk een geweldige positieve doorbraak opleveren in ieders leven.

Kracht van Waarderen ‘Mijn ontdekking’
‘Alles wat in mijn gedachte komt waardeer ik’. Oordelen en vooroordelen vallen als sneeuw voor de zon weg. Een geweldige last valt daarmee van mij af. Ruimte komt vrij. Enthousiasme kan zo de boventoon voeren.
Zo beschrijft Cees Bakker auteur van deze beknopte uitgave zijn methodiek.

Workshop ‘Ontdek en Realiseer Je Wensen’
Volgens het  voorbeeld uit het boek ‘Kracht van Waarderen’ in het organogram van Cees Bakker ga je te werk. Je kan uit je leven putten uit beroepen, sport, hobby’s, studies, andere mijlpalen enzovoorts. Zijnsvisie: Wie ben ik, Wat wil ik, Waar ga ik naar toe. Ontdek je ‘Kernkwaliteiten’.

Spaans leren voor Beginners 1, 2 én 3.
Alsjeblieft. Een top 3-serie om geheel zelfstandig Spaans te leren.
Vanaf het begin de woordjes en de eenvoudig zinnetje met bijbehorende Nederlandse vertaling gaat het leren als vanzelf. Alle basisgrammatica, woordenlijsten en opdrachtjes inclusief. Fantástico!

Website bouwen met HTML en Dreamweaver
Bouw een eenvoudige website met de programmeertaal HTML (Hyper Text Markup Language). Tekst, Plaatjes, Tabellen, Formulieren en Frames. Ook hoe je met ‘het websitebouw programma Dreamweaver’ kan werken vind je in deze beknopte cursus.

Crowdlending en Indexbeleggen
Je hebt geld nodig om ‘Passief inkomen’ te genereren. Je kunt kiezen uit ‘P2P-leningen ook wel ‘Crowdlending’ genoemd óf ‘Indexbeleggen’ waarbij je ook ‘Dividend’ krijgt uitgekeerd. Deze korte en duidelijk cursus geeft je een inkijkje hoe te handelen.

Emigreren voor de Liefde
Het verhaal gaat over een Ecuadoraanse vrouw die geëmigreerd is voor de liefde. De reis, de romantiek, de migratie, de familie en ook de inheemse bevolking met hun geschiedenissen, komen aan bod in dit ontroerende verhaal. Gratis te beluisteren als Podcast.